Nasza strona korzysta z plików cookie
Serwis w celach prawidłowego funkcjonowania, statystycznych i reklamowych korzysta z plików cookie. Możesz zarządzać plikami cookie z poziomu Twojej przeglądarki. Więcej informacji na temat warunków przechowywania lub dostępu do plików cookies na naszej witrynie znajduje się w polityce prywatności. Wykorzystywane pliki cookies zwiększają prawdopodobieństwo, że reklamy produktów lub usług wyświetlane w ramach usług internetowych, z których korzystasz, będą bardziej dostosowane do Ciebie i Twoich potrzeb. Pliki cookie mogą być wykorzystywane do reklam spersonalizowanych oraz niespersonalizowanych.

Kluski śląskie – sprawdzony przepis Arkadiusza Wilamowskiego – ambasadora marki Ambition

Zwarci, gotowi i głodni... nowych wyzwań rzecz jasna, wspólnie z marką Ambition – partnerem cyklu, wyruszamy w kulinarną podróż po różnych zakątkach Polski, by zdradzić Wam przepisy na tradycyjne, regionalne przysmaki. Wyprawę rozpoczynamy na Górnym Śląsku, który poza industrialnym krajobrazem kojarzy się również z pyszną tradycyjną kuchnią. Najpopularniejszym daniem kuchni śląskiej są oczywiście kluski oraz rolada mięsna z modrą kapustą. I to właśnie tę pozycję w naszym menu zamierzamy wam zaserwować. Smacznego!

Prezentowane produkty dostępne w sieci hurtowni budowlanych Grupa PSB i sklepach MRÓWKA. Znajdź swój sklep https://mrowka.com.pl/sklepy-psb-mrowka

Odcinek powstał przy współpracy z firmą DAJAR. 

Więcej informacji o producencie i produktach na stronie https://mrowka.com.pl/produkty?ProducerImpact=dajar