Gotujemy Podhalańskie potrawy z szefem kuchni Arkadiuszem Wilamowskim - ambasadorem marki Ambition
Dziś odcinek specjalny - gotowanie na polanie przed górską chałupką z szefem kuchni Arkadiuszem Wilamowskim – ambasadorem marki Ambition, który zdradzi nam tajniki Podhalańskiej kuchni. Każdy kto odwiedza Zakopane obowiązkowo powinien spróbować Kwaśnicy oraz Moskali z Tatrzańskim pstrągiem. Zobaczcie jak przy pomocy naczyń i akcesoriów kuchennych marki Ambition można łatwo i pysznie przygotować te regionalne górskie potrawy. Film został zrealizowany w miejscu – Chałupki pod Giewontem Murzasichle.
Prezentowane produkty dostępne w sieci hurtowni budowlanych Grupa PSB i sklepach MRÓWKA. Znajdź swój sklep https://mrowka.com.pl/sklepy-psb-mrowka
Odcinek powstał przy współpracy z firmą DAJAR. Więcej informacji o producencie i produktach na stronie https://mrowka.com.pl/produkty?ProducerImpact=dajar